- Ila

Ila har hunnit med mycket samtidigt som hon växt, hon har varit i löpen(tidigt?), skärt upp tramdynan och fått gå med några stygn och en dumstrut, lärt sig simma, träffat på en björn och blivit jagad av Hästar(tur Ila är snabb!).Det är jobbigt att behöva vara still när man har så mycket energi i kroppen, tillslut så somnar man även av den utmattningen!


Men nu är dumstruten borta och det är så härligt att simma efter pinnar i denna sommarsteka!

I övrigt har Ila hunnit gå på valpkurs och några ytterligare dressyrkurser. Det går bra och det mesta börjar sitta. Svårast är nog att hon är väldigt social och vill fram och hälsa på det mesta. Men med lite tålamod så börjar det bli bättre! Någon som har något bra tips?

Ila fick även åka en tur upp till Skellefteå på dressyrkurs, där gick vi igenom mycket som rör själva fågeljakten. Fick även chansen att nosa på några ringduvor, Ila han tråkigt nog inte riktigt få upp nosen för dem. Vi hoppas därför på att det blir mycket fågelkontakt nere i Enköping till hösten!


- Simon

- Irländsk röd Björnhund?

Skulle man kunna tro att vi uppfostrat. I dag när min snälla granne rastade hunden bakpå grusvägen, så hann de inte gå långt innan de stötte på en Björn. Ila tuff osm hon var blev inte ens rädd, kanske man ska skola om henne?
- Simon

- Min Pappa

Ikväll har jag haft en annorlunda midsommar, istället för att hänga med vänner och bli onykter så följde jag med min pappa till några grannar i byn. Självklart känner jag dem också men ikväll såg jag en helt annan sida av min pappa. Istället för den där gubben som alltid sitter och diskuterar politik så var det så mycket skratt och skämt med i bilden. Han såg som lycklig ut, på ett sätt jag inte sett förut. Nöjd med sig själv.

Innan ikväll så har jag aldrig heller förstått hur mycket han gjort i sitt liv, hur många platser han rest till och hur många tillfällen han upplevt. Och de få jag han höra om ikväll är nog bara en bråkdel. Så fort jag för möjlighet ska jag ta en fika eller fem med min far, och be honom berätta om sitt liv och allt han varit med om.

Det tror jag är intressant.
- Simon

RSS 2.0