- Jaktträning

Eller vad man ska kalla det. Nu har vi i alla fall varit i Messlingen, Mittådalen nära Funäsdalen. Där har vi varit ute och skidat på fjället. 1,5 dag skulle man kunna säga.

Vi började fredagkväll med att komma till stugan i Messlingen, vi delade den med Liv och Trond fra Norge, trevliga kusar även om vi inte alltid förstod vad vi sa. Med lite gester gick dock det mesta fram.

Klev upp vid sju, rastade och matade hundarna, svidade om till bättre klädsel och begav oss upp på Anåfjälle, tror jag. Vi skidade uppför och nedför och uppför och nedför, timmar i sträck. Var väl ute i kring 8 timmar på lördagen, effektiv tid. Jisses vilken påfrestning på ens otränade kropp. Impad är jag att jag lyckades ta mig ut 3,5 h även idag. Vi bröt av lite tidigare för att hinna hem i någon mänsklig tid. Hoppas det gick bra för resten under resten av dagen.

     Kommentarer
Postat av: annakarin

Ledig onsdag, men måste mest troligt på schematräff kl 14. Sen jobbar jag 7-16 torsdag-fredag. Men ska bort torsdag kväll sen vet jag inte om man åker till fjället fredag beroende på väder och vilket skick min skoter är i. puss

2009-03-31 @ 11:51:53
URL: http://annakarindahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0