- Norrlandsguiden Miss Ila

Nu är Ila nästan 15 månader, tiden har bara flugit iväg. Kan sitta och kika på bilder i evigheter och inte riktigt förstå att hon blivit så stor! Men ändå viktigt att komma ihåg att hon är ung i sinnet =)

Dagen med den goda nyheten, en liten tik ploppa fram och tingades till oss.
Vi åkte till Liden för att välja ut en valp, denna tös var den första att hitta mitt knä att sussa på.Samtidigt som vi hämtade ila, kom snön. Sååå liten.Första hemmavistelsen, korgen var väääldigt stor för en så liten tös.Hur kunde man inte falla för dessa ögon?Första badet. Blött.Snart kom ett litet monster fram.Full Fart!Ila gillar vinter.
Ilas första besök uppe i toppstugan i Lajksjön.En fantastisk helg i Mittådalen tillsammans med några coola människor.Monstret blev en liten gris.Grisen blev en skoteråkare.Grisen gjorde illa tassen och blev en sjukling.Med lite otur lyckades ila bli stungen av en geting i kinden.Ila träffade en kossafläckig nyfiken liten Zorro.Sedan lekte Ila en stund med en lite mindre kossafläckig Hilda.De åkte till Enköping tillsammans och fick snusa på Rapphöns.Fint var det där ute hos Amir i Långtora.Kärleken med hundar och dess överraskningar.Ila sussar fastspänd och glad.Ila med faster Sivs julklapp i munnen, världens bästa "tovboll"

Det har självklart hänt så mycket mer och hon är så go, samtidigt som vi fortfarande har mycket träning framför oss. Men känns bra att ha kommit en bit på vägen nu, även om små små valpar är söta så är det en lite större unghund som är rolig att jobba med? =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0