- Minnen

Har nyligen kommit hem från en långpromenad med Ila och innan dess var jag på Jägarexamen där vår kursledare sa något riktigt bra. Alltså nog säger han mycket bra och viktigt men detta var lite utanför själva kursmaterialet, vi kom in lite på vad som är viktigt med livet?

Ja ska man analysera djupt så går ju detta att diskutera i timmar, dagar och säkert år men han sa något jag tycker lät vettigt: Minnen, minnen från olika händelser.

Det finns ju både Bra och Dåliga minnen men det som specificerades var just att minnas, minnas den där speciella händelsen. För det man inte minns som t.ex. en "vanlig" dag på jobbet är på lång sikt kanske en bortkastad dag?

Jag hoppas helt klart jag kommer hinna vara med om många BRA upplevelser som blir riktigt BRA minnen, stora som små men ändå minnesvärda. Sen så har jag ju redan hunnit uppleva ganska mycket på 20 år men när man reflekterar över det kanske det inte alls är lika mycket som man borde minnas av 20 år?

Hur som helst, här kommer ett av mina BRA minnen:

Här är en början till vinnahörg och totala glädjekramar från året när jag gick i nian, våren. Vi, damlaget i Innebandy i Dorotea vann Division 2 Jämtland, obesegrade! Det sistnämnda känns bra att säga men är helt klart inte det viktigaste. Jösses minns verkligen glädjen av denna vinst som var en den sista matchen och även avgörande för serievinsten, vi var så himla bra och det var sådan lagkänsla och samarbete att ja det var nog det bästa jag visste just då. Shit alltså, detta är helt klart ett av mina bra minnen.

- Simon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0